• Новинка
Yeele 15x10ft Ретро на Фона на Самолета Винил Ретро Корпус Перка за Засаждане на Биплана Домашен Фон За Снимки Възрастен Детски Портрет Фотобудка Носталгия Самолет Войн?

Yeele 15x10ft Ретро на Фона на Самолета Винил Ретро Корпус Перка за Засаждане на Биплана Домашен Фон За Снимки Възрастен

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Тип : Компютърни печат.Ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност парна ютия, но не и суха. Топло, с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, тогава то отново ще се превърне в гладка.Може да се използва и за студио, павилионите, партита и сватбени услуги на цветовете и художествен ефект. Съвети : 1. Плътно завийте продукт патрон и изчакайте в продължение на 3-4 дни.Универсален : Подходящ за украса за рожден ден в душата на новороденото бебе, личен портрет изделия и семейни групови снимки.Ако има петно, вземете влажна кърпа с малко вода или малко почистващо средство (като сапун) и избършете дочиста.Настройка Приета: Ние сме компания, приемаме поръчка на осъществяване на поръчка, в съответствие с вашата заявка!Просто изпратете ни имейл със снимката си и на нейния размер.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират