• Новинка
GALPADA 12 бр. и Детска възглавница-Поничка, Вечерни Възглавници, Детски Картинки с Боб, Очарователна Детска Фотография, Детска Чанта за месеца, Студиен Подпори, Удобна ?

GALPADA 12 бр. и Детска възглавница-Поничка, Вечерни Възглавници, Детски Картинки с Боб, Очарователна Детска Фотография,

Buyers rating:
BGN 19.83

Налично

-Материал : PP, плат - Подпори за фотосесия също може да се използва като детски възглавници, детски играчки за игри, възглавница за сън, за декор на спалнята.материали за детска фотография удобни, от полипропилен и материи, приятни за кожата и удобно. -Цвят : както е показано на описанието на стоките, подпори за представляващи новороденото Ще направи вашето дете е по-мил и красив. реквизит за снимки очарователен и модерен реквизит за снимки на бебето.СТОЙКА за възглавници - Супер приятна за кожата, очарователна форма, която прави възглавница е много универсална. - и удобна възглавница - добър избор за детето се чувства спокойно по време на фотосесия.Пратката включва 6 x реквизит за снимки на децата Функции - Идеалното реквизит за снимки на новородени, подходящ за фотосесии, или за всякакви специални поводи.реквизит за снимки на новородени Очарователен дизайн възглавници прави детски реквизит за снимки по-оригинално.Също така действа и като декоративни орнаменти.Реквизит за снимки на новороденото -Възглавницата очарователна форма са идеални за снимки на децата, те ще бъдат по-привлекателни и красиви. -Размер : 110,00 X15,00 X15,00 см /43,23 X5,89 X5,89in -Възглавници очарователна форма са идеални за снимки на децата, те ще бъдат по-привлекателни и красиви.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират