• Новинка
Калъфче за Ножица, Калъфче За Ножица, Кобур с Колан за фризьорски салон, Салон Фризьор-Стилист Ножици Фризьорски Ножици Фризьорски Колан Притежателя Калъф Чанта

Калъфче за Ножица, Калъфче За Ножица, Кобур с Колан за фризьорски салон, Салон Фризьор-Стилист Ножици Фризьорски

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : Голямо място за съхранение на ножици, гребени, машинки за подстригване на коса и други фризьорски инструменти.Той е мек и лесен за почистване, устойчив и трудно се деформира.Подвижна дизайн, по-удобен за използване и почистване, изсъхва бързо, идеален за домашна и салонного употреба.Това го прави чист, докато вие извършвате работата си.Той може да отговори на всички ваши нужди, а също и изглежда спретнато и много елегантно, докато вие извършвате работата си.Параметри : Тип на продукта : инструмент за полагане на Волосматериал : изкуствена кожа Цвят на продукта : както е показано на снимката Размер на продукта : приблизително 19x15x8 см/7,5x5,9x3,1 инча Тегло на опаковката : около 340 г Опаковката включва : 1 * Калъф за ножниц1 * каишка Забележка : Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване. Идва с колан, който може да се затегне около талията или на рамо. Този кобур за ножици има множество джобове за ножици, гребени, заколок за коса и други фризьорски инструменти.Този кобур за ножици има множество джобове за ножици, гребени, заколок за коса и други фризьорски инструменти.РЕГУЛИРУЕМА КАИШКА : Снабден с регулируем ремък, който може да затегнете около кръста или раменете.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

Характеристики на офертата

Features:
1. Made of premium PU leather, provides a time use and comfortable hand feeling.:
2. This scissor holster has multiple pockets for scissors, combs, hair clips and other hairdressing tools.:
3. Comes with an belt which can be attached around your waist or shoulder. Detachable design, more convenient to use and clean.:
4. Lightweight and compact:
It can hold all your necessities, at the same time it looks neat and very smart whilst you do your job.
5. Portable size, easy to carry, very suitable for salon use.:
Specification:
Item Type:
Hair Styling Tool
Material:
PU Leather  
Item Color:
As Pictures Shown
Item Size:
Approx. 19 x 15 x 8 cm / 7.5 x 5.9 x 3.1 inch
Package Weight:
Approx. 340 g
Package Include:
1 * Scissors Holster:
1 * belt:
Note:
Please allow 1-2 cm error due to manual measurement. Please make sure you do not mind before you bid.:

Клиентите също избират