• Новинка
Набор от Фризьорски ножици с кръгла глава 6,0 см, Салонные Фризьорски салон Професионални Детски Ножици, Филировочные ножици за фризьорски салон или за домашна упот

Набор от Фризьорски ножици с кръгла глава 6,0 см, Салонные Фризьорски салон Професионални Детски Ножици, Филировочные

Buyers rating:
BGN 49.76

Налично

По време на рязане на коса не ще се създават прекомерен шум.✔ Е изработена от 100% висококачествена неръждаема стомана с отлична якост, устойчив на корозия, с висока температурна устойчивост и трайност. ✔Ножица със средна дължина и за стайлинг на коса безопасни и лесни за употреба от мъже, жени, възрастни хора, деца и бебета. ✔ ергономичен дизайн крива ръкохватка дава възможност за намаляване на умората на китката, лакътя и китката, удобен за използване. перекрывайте подаването на въздух) 3. -специално проектирана за осигуряване на висока производителност и качествени резултати.Така че ние специално разработени безопасни ножици за коса за нашите деца. ✔ Дизайн дръжки прави изтъняване на коса е много удобно. ✔ ергономичен дизайн крива ръкохватка дава възможност за намаляване на умората на китката, лакътя и китката, удобен за използване.Идеален за дома или фризьорски салон.

Характеристики на офертата

Size:
6.0 inch
Full length:
17.5CM
Material:
6CR
Hardness:
62HRC
Thinning amount:
20% -30%
Package Contents:
1*Flat shear:
1*Tooth scissors:
1*Leather bag:
Instructions for use:
1. Because this product has been rigorously inspected before leaving the factory, the screw has been adjusted to the appropriate position, please do not easily adjust:
2. Please do not cut the air easily (ie cut the air):
3. Because this product is very sharp, please pay attention to safety during use:
4. After use, please clean up the residue on the blade in time, if necessary, apply a small amount of crystal lubricant and put it in the bag for storage:
Caution:
1.Very sharp scissors! Please keep it away from kids.:
2.To avoid case scratching, please carefully put scissors into it. :

Клиентите също избират