• Новинка
Нашийник за кучета, Сладки Средни Нашийници за Кучета, за Жени и Момичета, Персонални Мек Трайно Забавен Регулируема Папийонка за по-Големи Кучета (Червено-S)

Нашийник за кучета, Сладки Средни Нашийници за Кучета, за Жени и Момичета, Персонални Мек Трайно Забавен Регулируема

Buyers rating:
BGN 3.51

Налично

За разлика от повечето вратовръзки-пеперуди, произведени за кучета, това е традиционна двойна вратовръзки-на пеперуда.Всяка пеперуда е прикрепен към яката на еластична лента. ❤【Пране】 : Вратовръзка-пеперуда може да се облекчи с яка и изплакнете с вода и мек сапун.❤【Отличен материал】 : Всяка пеперуда сшита ръчно от 100% памук., Козината на вашия домашен любимец изглежда много мило и светло. ❤【Пластмасов обтегач】: Катарами произведени от екологично чиста пластмаса.Информация относно размера : S : 2,0*40 см Диапазон на настройка : от 30-40 см M : 2,5* 50 см Диапазон на настройка : 36-50 см L : 3,0*60 cm Обхват на регулиране : 40-60 см Забележка : Моля, не забравяйте да проверите обиколката на врата на вашия любимец преди да купите този яката.Вратовръзка-пеперуда може да се приложи към всяко воротничку без никакви промени в интерес на яката. -Идеален подарък за кучета и котки. -нашийник за кучета с пеперуда може да бъде избран с различни размери и все още се регулира по размер.D-образни халки са изработени от неръждаема стомана и са заварени, за да се гарантира голяма здравина и оперативна съвместимост. ❤【Най-доброто обслужване】: Моля, използвайте дантела или рулетка на врата на кучето, за определяне на правилния размер, преди да купите.За разлика от повечето вратовръзки-пеперуди, произведени за кучета, това е традиционна двойна вратовръзки-на пеперуда.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират

ONS Нео Кожена Чар Star Blue 18
  • Новинка
Оценка на посетителите:

ONS Нео Кожена Чар Star Blue 18

Размер на продукта (Ш х д х В) : 0,7 х 15.7 x 0,8 инча (1,8 х 40 х 2 см).Тегло : 1,0 килограм (0,04 кг).Произведено в Япония.Р

BGN 2.00
Яка-шака (Средно (17-20 см), Вълна)
  • Новинка
Оценка на посетителите:

Яка-шака (Средно (17-20 см), Вълна)

Яка Shaka това е яка в стил колан в ретро стил, оборудвани с мебели от 100% метал злато, нашата златна сигналн

BGN 0.67