• Новинка
Снежен Човек на Луната Снежен Човек Подвесная Картина на Платно Стенно Изкуство, В Рамката на Произведения на изкуството, Извежда Картина за Декора на Стените на Х?

Снежен Човек на Луната Снежен Човек Подвесная Картина на Платно Стенно Изкуство, В Рамката на Произведения на изкуството,

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Произведено в САЩ или са внесени.Картини върху платно - незаменима украса на дома.Дръж го на стената и се насладете на добро настроение всеки ден. ❄ Материал за окачен модел е изработен от висококачествен професионален платно, което е добра цветостойкостью и красив външен вид.Изискан графичен дизайн придава уют на вашия дом. ❄ Материал за окачен модел е изработен от висококачествен професионален платно, което е добра цветостойкостью и красив външен вид. ❄ Нашата подвесная картина има подвесную желязна детайл на гърба на всяка плоча, която вече е инсталиран на дървен стълб за удобство на захващане.
Бескаркасный : без дървена дограма, без следа от куките, без пирони, не оставляющих следи. ❄ Нашата подвесная картина-идеално за декорация на стена за хол, спалня, кухня, къща, офис, хотел, ресторант, баня, бар и много други. ❄ Този продукт се класифицира в две спецификации : каркасный и бескаркасный.
Бескаркасный : без дървена дограма, без следа от куките, без пирони, не оставляющих следи. ❄ Модерен и семпъл стил на фигурата висящи картини може да засили художествено усещане в дома си. ❄ Нашата подвесная картина-идеално за декорация на стена за хол, спалня, кухня, къща, офис, хотел, ресторант, баня, бар и много други.Произведено в САЩ или са внесени.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират