• Новинка
Силиконови Куки за стенни врати kishi - Многофункционални Стенни Куки за Баня - Водоустойчив Самоклеящийся Държач за четка за зъби с един плетене на една Кука за Баня,

Силиконови Куки за стенни врати kishi - Многофункционални Стенни Куки за Баня - Водоустойчив Самоклеящийся Държач

Buyers rating:
BGN 37.87

Налично

Стенен с дръжки, силиконови куки са подходящи за окачване на кърпи, бръсначи, ключове, дрехи, свещи, кабели, кабели и всякакви други джаджи. ⋓【Удобни за инсталиране】 Силиконови държачи за четка за зъби, притежаващи мощни самоклеющимися свойства, трайно сцепление с максимално натоварване 3 кг за по-лесна инсталация и лесно могат да бъдат разкъсани и залепени. Стенен с дръжки, силиконови куки от меки силиконови материали, сигурна защита на околната среда, непромокаема, лесно се деформират, може да ги поставите във всякаква среда, без да се притеснявате, че те ще ръждясали.29 Вътрешен тегло : 17 g Цвят : черен, розов, бял, син, максимално натоварване : 3 кг съдържание на Пакета : Силикон кука * 1 (без оглед на други аксесоари на снимката) Вискоза *1 Забележки : 1.Описание : 1. Силиконови куки за стенни врати използват модерен нов дизайн little bear, четырехфутовые куките да е здраво зажимать обект или зацеплять предмети, много устойчиви и практични, а също така е много удобно при заснемане на предмети. ⋓【Дизайн на малко мече】 Силиконови стенни куки с шарките на малко мече ще се превърне в идеалното допълнение, когато вие ги изпращате към стени или вратите и добавяте специални сладки елементи. Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл на стрелба продукт, различен цвят.

Характеристики на офертата

Name:
Wall Door Silicone Hooks
Material:
Silicone
Size:
4.2*4*3.3cm/1.65*1.57*1.29in
Net weight:
17g
Colour:
black, pink, white, blue
Maximum load:
3kg
Product List:
Silicone hook*1 (excluding other accessories in the picture):
Viscose*1:
Notes:
1. Due to the lighting effects and taking picture angles, there is a colour difference in the product, please understand.:
2. Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size.:
Install:
1 Dry the wall:
2Tear off the protective film:
3 Press hard for 24 hours before use:
Disassembly:
1 Blow the hot bottom glue with a hair dryer:
2 Peel off the adhesive on the back:
3 Use to remove residual adhesive :

Клиентите също избират