• Новинка
Купа-диспенсер GLOGLOW за домашни любимци, пияч за кучета, 480 мл, бутилка, предотвращающая подхлъзване, за дома, за котки

Купа-диспенсер GLOGLOW за домашни любимци, пияч за кучета, 480 мл, бутилка, предотвращающая подхлъзване, за дома,

Buyers rating:
BGN 26.57

Налично

Нескользящее основание : Стационарен вода опаковка за домашни любимци и ясла с нескользящими нещастници на дъното, за да остане неподвижен.диспенсер за котешка вода. 24 см / 9,4 инча, ширина : прибл.Се регулира на желаната височина, за кучета и котки е по-лесно да се пие.Безопасни материали : Комплект за хранене на домашни любимци и диспенсер за вода е произведен от висококачествени и екологично чист полипропилен и ABS, който е едновременно здрав и позволява безопасно да се хранят на вашия домашен любимец. При ръчни измервания се допуска отклонение 0,4‑1,2 инча. ПОДВИЖНИ : Къщичка за домашни любимци и опаковка вода може да се използва у дома, като едно цяло или по отделно за употреба на открито, тъй като купа за хранене и бутилка за вода са подвижни.Подвижни : на Захранващото домашен любимец и разпределител на вода може да се използва у дома като цяло или отделно за подово използва като купички за храна и бутилка за вода са подвижни. БЕЗОПАСНИ материали : Комплект за хранене на домашни любимци и вода опаковка са изработени от висококачествени и екологично чист полипропилен и ABS, които едновременно са здрави и позволяват безопасно да се хранят на вашия домашен любимец. Не използвайте вряла вода за измиване на бутилки за вода за домашни любимци, тъй като това може да доведе до деформация.

Характеристики на офертата

Item Type:
Automatic Pet Water Food Dispenser
Material:
PP, ABS
Base:
Length
Water Dispenser Assembly Height:
Approx. 45cm/17.7in
Color:
Grey
Package List:
1 x Automatic Pet Water Dispenser1 x Detachable Pole:
1 x Feeding Bowl Base:
Note:
1. Do not use boiling water to rinse your pets water bottle as it may cause deformation.2. Manual measurement, please allow 0.4‑1.2in error.:

Клиентите също избират