• Новинка
Набор от Beautyflier от 2 Стъклени дюзи за бебешки бутилки с Двойни дръжки, Регулируеми Дюзи, Неопренового на притежателя на Philips Avent Natural 4-5 грама, 8-9 грама и повече (Сухозе?

Набор от Beautyflier от 2 Стъклени дюзи за бебешки бутилки с Двойни дръжки, Регулируеми Дюзи, Неопренового на притежателя

Buyers rating:
BGN 5.33

Налично

Опаковка : Включва в себе си стъклени бутилки от 2 части, ръкави : 1 ръкав на 4 унции + 1 ръкав на 8 унции. Размер : ръкав на 4 унции подходящ за бутилки Philips Avent Natural обем 4 грама или 5 грама. ръкав на 8 унции подходящ за бебешко шише Philips Avent Natural 9 грама и други шишета от един и същ размер. забележка : Моля, проверете размера преди закупуване, за да се избегнат проблеми с адаптиране.Материал : сверхмягкая плат + 2,5 мм неопрен е разтеглива, за да съответстват на повечето стъклени бутилки; специално проектиран, за да помогне да запазите бутилка топла или хладка, като същевременно се защитава стъклена бутилка.Регулируема кука и контур : можете да регулирате дупка ръкави в съответствие с диаметър вашите бутилки; една дупка в ръкава си позволява лесно да се види количество мляко, и скалата на подаване на заявката.Очарователен модел и нескользящие дръжки : по всяка втулке за бутилки с мляко изобразен е сладък за деца фигура на животното; двойни дръжки са удобни за переноске и предпазват от счупване на бутилка.Опаковка : Включва 2 броя стъклени бутилки с гильзами : 1 брой договори на 4 унции + 1 брой договори към 8 унция.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират