• Новинка
Четка-за Остъргване с Дозатор Сапун Ръчно Скрубер Чисти с Мека Четка и Дозатор Сапун и Четка За Почистване на Обувки за Баня, Кухня, Бельо

Четка-за Остъргване с Дозатор Сапун Ръчно Скрубер Чисти с Мека Четка и Дозатор Сапун и Четка За Почистване на Обувки

Buyers rating:
BGN 4.79

Налично

, а също така може да се използва върху стените fasttile, килима, пода и така нататък. Нашата четка за почистване е с твърд външен слой, а четината са лесни за използване и тяхната не е лесно отвалить. Предназначение : за почистване от петна пакет включва : Четка с дозатор за сапун *1 Забележки : 1.Да се улесни вашето почистване!.Удобно захващане : 2.To да се съхранява повече от почистването течност, не е необходимо да се заменят чистящую течността всеки път при почистване, запечатани конструкция, няма нужда да се притеснявате за изтичането на почистването течност, по-удобна и икономична. Четината на супер меки и плътни, са идеални за почистване на обувки, дрехи, без да вредят на тканей4. Подвесная конструкция прави четка за почистване на обувки, подходящи за настаняване навсякъде и прави вашата баня, кухня, чисти, спретнати и красиви.Той е много подходящ за почистване от кал, до която обикновено е трудно да се стигне., а също така може да се използва върху стените fasttile, килима, пода и така нататък. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета, който е показан на снимките. Ергономична дръжка осигурява удобен захват и позволява лесно надавливать по време на измиване на ръцете, без да жертвате тялото си.

Характеристики на офертата

Product name:
brush with soap dispenser
Product material:
PET+PBT+TPR
Product packaging:
OPP bag
Product size:
about 17.3*3.6*4.2cm/6.81*1.42*1.65in
Product color:
white green blue
Applicable:
kitchen, bathroom, toilet, etc.
Function:
cleaning stains
Packing List:
Brush with soap dispenser*1:
Notes:
1. Due to the different monitor and light effects, the actual color of the item might be slightly different from the color which is showed in the pictures.:
2. Please forgive a slight measuring deviation due to manual measurement. :

Клиентите също избират

ЗВУКОВА СКРУБЕР 4ШТ PRO DETAIL
  • Новинка
Оценка на посетителите:

ЗВУКОВА СКРУБЕР 4ШТ PRO DETAIL

Серията Heavy Duty Pro Наймощният инструмент за почистване.Почиства побързо, полесно, подобре повече няма чи

BGN 2.00