• Новинка
ПРИЗНАЯ Product Пластмасов портсигар от 2 опаковки за цигари King Size 85 мм, 85 мм, с разделители и 100 мм, с капацитет 18-20 парчета, идва в произволен цвят (2 опаковки от 85 мм, с ра?

ПРИЗНАЯ Product Пластмасов портсигар от 2 опаковки за цигари King Size 85 мм, 85 мм, с разделители и 100 мм, с капацитет

Buyers rating:
BGN 3.71

Налично

Страхотен дизайн на марката Призная, лесно се отваря и затваря, идва с размер 85 мм king size, 85 мм, с разделители и 100 мм. мине свой собствен калъф за пренасяне на цигари.Издръжлива пластмаса предпазва вашата цигара от раздавливания и удобно переноске.Здрав пластмасов портсигар за жени или мъже-да се Съхранява предварително в безизходица, собствени или обикновени цигари, запазвайки ги свежи и защитени.Цвят : Ние кораб на произволен цвят.В момента не можем да предложим избор на цветове.Брой елементи : 1. Основните характеристики на продукта ЛЕСНО се отваря Този калъф се отваря лесно с помощта на система за push-to-flip to open.Тези калъфи за цигари, произведени от пластмаса, която осигурява отлична защита, и се предлагат в портсигарах различни цветове.Забележка : Продавачите се изпращат на случаен цвят, на разположение на склад.Ние не се съобразяваме избор на цветове.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират