• Новинка
Комплект за грижа за ноктите, 11шт Ръка Овлажняващи Ръкавици Пила За Нокти с Четка За Прах Комплект За Грижа За Ноктите, Комплект За Маникюр, Комплект За Грижа За Ман?

Комплект за грижа за ноктите, 11шт Ръка Овлажняващи Ръкавици Пила За Нокти с Четка За Прах Комплект За Грижа За

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Тяхната функция за овлажняване, разглаживающие и т. По време на нанасяне на маска масаж на ръце 2-3 пъти, за да отстрани напълно впиталось. Комплект маски за маникюр на ръцете е идеален както за професионалисти, така и за начинаещи. Можете да изпълнява грижи за ръцете си дом, без да посещавате ноктите салон. Начин на прилагане отшелушивающей маска за ръце : 1.Тя включва в себе си набор от основни инструменти и лесен за използване.Най-добре е да се използват свой собствен набор от продукти за грижа за ноктите като отделен инструмент, за да се грижи за пръстите на ръцете и краката, за да се поддържа необходимата грижа. Използвайте това средство за непрекъснато в продължение на 2 дни, веднъж на ден, а на 3-ия ден в продължение на 1 седмица погружайте ръцете си в топла вода за 15 минути.ХИДРАТИРАЩ МАСКА-РЪКАВИЦА ЗА РЪЦЕ : : Тя е много безопасен и прави ръцете меки и лъскави. Ефективност : Захранване на влагата, подобрява суха кожа, освежава Приложение : домакинство, ноктите салон и т.В комплекта влизат и три различни ръкавици за ръцете, които могат да задоволят нуждите на повечето хора.Тя включва в себе си набор от основни инструменти и лесен за използване. Молим ви декорации за нокти, четка за прах, пилочки за нокти, пинсети и други инструменти, които ще ви помогнат да създадете различни дизайни на нокти, ще направят ноктите по-ослепителен и чаровен.Придържайте се към добри навици за грижа за ноктите : премахване на всички инструменти обратно в калъф и да се съхранява на сухо място, когато не се използва.

Характеристики на офертата

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Art Tool
Quantity:
11pcs / set
Efficacy:
Replenish moisture, improve dry skin, refreshing
Uses:
Household, nail salon, etc.
How to use exfoliating hand mask:
1. After washing and drying your hands, open the packaging bag and take out the hand mask, and cut the middle seals.:
2. Put on the hand mask, lightly press the outer layer of the film cloth with your hand to make the hands closely contact the of the film cloth, and then open the sticker to fix the seals.:
3. During the masking period, massage your hands 2-3 times to help the to be fully absorbed. After covering the mask for about 30 minutes, remove the mask and wash your hands with warm water.:
4. Use this product continuously for 2 days, once a day, and soak your hands in warm water for 15 minutes on the 3rd day for 1 week.:
5. After the hand exfoliation is completed, use a moisturizing hand mask or hand cream for continuous care.:
Package List:
1 x Bag of Skin Renewal Hand Mask (2pcs):
1 x Bag of Moisturizing Hand Mask (2pcs):
1 x Bag of Exfoliating Hand Mask (2pcs):
2 x Box of Nail Decoration:
1 x Dust Brush:
1 x Sponge File:
1 x Nail File:
1 x Shining File:
1 x Four-Sided Sanding Block:
1 x Tweezers:
1 x Horn Brush:

Клиентите също избират

Kexle 烟酰胺手 烟酰胺保湿滋润修护手手膜护肤品膜护肤品 Ниацинамидная Маска За ръце, Маска За Крака, Хидратиращи на Лечебното Маска За Ръце,
  • Новинка
Оценка на посетителите:

Kexle 烟酰胺手 烟酰胺保湿滋润修护手手膜护肤品膜护肤品 Ниацинамидная Маска За ръце, Маска За Крака, Хидратиращи на Лечебното Маска За Ръце,

Ниацинамидную маска за ръце, маска за крака, хидратираща восстанавливающую маска за ръце, продукти за г�

BGN 27.14