• Новинка
TJLSS 10 кг Контейнер за съхранение на храна за Кучета и Котки Складное Кофа за храна за домашни любимци за Ориз, Кофа за суха храна, Герметизирующая кутия за обем на ре?

TJLSS 10 кг Контейнер за съхранение на храна за Кучета и Котки Складное Кофа за храна за домашни любимци за Ориз,

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Спецификация : Материал : пластмаса Цвят : : сиво-жълти, сиво Размер : 33. Поради различни настройки на екрана на компютъра и на дисплея действителния цвят може да се различават малко от изображението.5 см капацитет : 10 кг Опаковка включва : Контейнер за съхранение на ориз * 1 (с изключение на други демонстрационни продукти) забележки : 1.За да се запази продукти сухи, свежи и чисти, избягване на тяхното замърсяване.Херметичен прозрачен контейнер, подходящ за съхраняване на захар, чай, зърнени храни, семена, сушени плодове, ядки, храни за домашни любимци и много други.За многократна употреба контейнер за съхранение на храна, който е икономичен и экологичен.Характеристики : Изработен е от пластмаса, здрав и издръжлив, е безопасно за дълъг експлоатационен срок.Съхранявайте продуктите сухи, свежи и чисти, избягване на тяхното замърсяване.Херметичен прозрачен контейнер, подходящ за съхраняване на захар, чай, зърнени храни, семена, сушени плодове, ядки, храни за домашни любимци и много други. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж 2.Можете да ги изхвърлят купища, за да пести място - полезно устройство за вашата кухня.

Характеристики на офертата

Material:
Plastic
Color:
Size:
33.5*28.5*24.5cm
capacity:
10kg
package includes : :
Rice Storage Container *1(excluding other demo products):
notes:
1. Due to manual measurement, please allow 1-3 cm error.:
2. Due to different computer screen and display settings, the actual color may be slightly different from the picture.Thanks for your understanding!:
Airtight transparent container for sugar, tea, grains, seeds, dried fruit, nuts :

Клиентите също избират